Official Hackerz Online Discord Welcome Channel
https://discord.gg/7u3rCHK

New requirements for joining the Discord Server

⚠️All new members need to have their account active for 24 hours (lowest possible by bot) before joining due to security policy. This is to protect all members.⚠️

⚠️Members need to interact with the emoji that was sent by Verifier Bot⚠️

- Follow us on twitter! https://twitter.com/OkitooHackers

Force close while login G+

Report all bugs to this forum please. Bug reports include operational issues with the game.
Post Reply
Corny
New Hacker
Posts: 5
Joined: Wed Jan 09, 2019 19:02 PM
In-game Username: c0rn_

Force close while login G+

Post by Corny » Wed Jan 09, 2019 19:06 PM

Phone : ASUS Max Plus ( M1)
Everytime i want to login via Google, hackerz will force close and alert Hackerz keep stopping. Please fix this.

User avatar
WatchMan
Game Moderator
Posts: 4
Joined: Wed Jul 11, 2018 15:03 PM
In-game Username: WatchMan
Location: Serbia

Re: Force close while login G+

Post by WatchMan » Thu Jan 10, 2019 14:49 PM

Hello Corny, I'm sorry for your problem that involves a Google+ registration problem, but I assure you that everything works properly. It's a problem with your device. Try to clean up cache and junk memory and be sure to have your application updated to the latest version if that's not help try to reinstall game and try again Thanks.
Game Moderator WatchMan

Corny
New Hacker
Posts: 5
Joined: Wed Jan 09, 2019 19:02 PM
In-game Username: c0rn_

Re: Force close while login G+

Post by Corny » Sat Jan 12, 2019 08:37 AM

Cleared chace, reinstalling and still same. But i sometimes i can log in and i press random button it will force close :(

User avatar
UwZerokoolX
Administrator
Posts: 400
Joined: Sat Mar 11, 2017 21:55 PM
In-game Username: UwZerokoolX
Location: United States

Re: Force close while login G+

Post by UwZerokoolX » Sat Jan 12, 2019 14:26 PM

Corny wrote:
Sat Jan 12, 2019 08:37 AM
Cleared chace, reinstalling and still same. But i sometimes i can log in and i press random button it will force close :(
What Android version are you running?
ILL|VDT|uWx|Zerokool-X

Image
Spoiler!
Image

User avatar
UwZerokoolX
Administrator
Posts: 400
Joined: Sat Mar 11, 2017 21:55 PM
In-game Username: UwZerokoolX
Location: United States

Re: Force close while login G+

Post by UwZerokoolX » Sat Jan 12, 2019 14:31 PM

Also make sure Gmail and Google plus is up to date. Force stop and clear cache on both.

Force stop and clear cache on Google play services and Google play instant apps.

Completely shut off your phone (not restart) and then turn it back on.
ILL|VDT|uWx|Zerokool-X

Image
Spoiler!
Image

Corny
New Hacker
Posts: 5
Joined: Wed Jan 09, 2019 19:02 PM
In-game Username: c0rn_

Re: Force close while login G+

Post by Corny » Sat Jan 26, 2019 16:34 PM

Already updated all my gmail,google,etc. And i already clear cache, force clise my google play service. But still, when i click login via google, hackerz force close and pop up an alert Hackerz has stopped.

User avatar
IdentityCrisis
Administrator
Posts: 105
Joined: Sat Oct 14, 2017 08:11 AM
In-game Username: IdentityCrisis
Location: United States
Ingame Staff Rank: Admin
Contact:

Re: Force close while login G+

Post by IdentityCrisis » Sun Jan 27, 2019 08:33 AM

Could be 3rd party software conflict, av or something. Are you using a VPN?
IdentityCrisis(Rebellious_Joe)
HO Administration Team & Support Staff
support@hackerz.online
http://www.hackerzonline.com

Corny
New Hacker
Posts: 5
Joined: Wed Jan 09, 2019 19:02 PM
In-game Username: c0rn_

Re: Force close while login G+

Post by Corny » Fri Feb 01, 2019 10:36 AM

Rebellious_Joe wrote:
Sun Jan 27, 2019 08:33 AM
Could be 3rd party software conflict, av or something. Are you using a VPN?
Someitme im using vpn for other purpose, but ill try uninstall my 3rd party sw that make conflict

Corny
New Hacker
Posts: 5
Joined: Wed Jan 09, 2019 19:02 PM
In-game Username: c0rn_

Re: Force close while login G+

Post by Corny » Fri Feb 01, 2019 10:36 AM

Rebellious_Joe wrote:
Sun Jan 27, 2019 08:33 AM
Could be 3rd party software conflict, av or something. Are you using a VPN?
Someitme im using vpn for other purpose, but ill try uninstall my 3rd party sw that make conflict

Post Reply

Return to “Bug Reports and Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest